Ecologische schuurwoning Winterswijk

Nieuwbouw van een woonhuis

Locatie: Winterswijk (Gelderland)
Bouwjaar: n.t.b.
Oppervlakte: n.t.b. m²

Projectpartners
Opdrachtgever: Particulier
Architect: Giesen Architectuur B.V.
Aannemer: n.t.b.

Achtergrond
Deze stoere schuurwoning is gebouwd in de landelijke omgeving van de Achterhoek. Gelijkvloers wonen; met een prachtige houten gebint-constructie. We ontwierpen een mooie grote leefruimte waarin in het ontwerp knusse hoeken zijn gemaakt om je in terug te trekken.

We hebben de gelegenheid gekregen om de woning volledig uit te werken tot een kloppend geheel. Dit laat zich zien in de details.

Van een eiken gebint-constructie, rondhouten daksporen, pen-gat verbindingen, tot eiken gevelbekleding; de schuurwoning laat pure vakmanschap zien.

In de woonkamer van de schuurwoning staat een prachtige leemkachel in een kalkhennep wand. De kalkhennep is in lagen gestort met, naar smaak en wens van de opdrachtgever, elk een eigen kleur.

Wilt u ook, net als deze houtskelet schuurwoning, een ecologische woning op maat laten maken? Maak vrijblijvend een afspraak om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. U bepaalt het ambitie niveau; nul-energie, passief, damp-open, ecologisch, luchtdicht… wij werken met enthousiasme aan uw project!

Go to Top